Hoofdcontent

Beweeg- en Sportakkoord

Bewegen en sporten zijn onderdeel van het dagelijks leven van Schiedammers. Zij delen de lol van bewegen en sporten met anderen en voelen zich fit en gezond. De gemeente werkt met verschillende partners aan een sport- en beweegomgeving waarin iedereen mee kan doen. Met het Lokale Beweeg- en Sportakkoord ligt de focus de komende jaren in het bijzonder op drie thema’s: inclusief sporten en bewegen, sterke spelers en sociaal veilige sport. Klik op onderstaande button om te bekijken hoe we dat doen.

 

Bekijk de infographic

 

Subsidie aanvragen?

Om de ambities in Schiedam te realiseren, is er uitvoeringsbudget beschikbaar. Passen de activiteiten of projecten van jouw organisatie bij de ambities van het Lokale Beweeg- en Sportakkoord? Dan kun je stimuleringsbudget aanvragen. Als de aanvraagperiode is geopend, kun je hier jouw aanvraag indienen. In totaal zijn er drie aanvraagperiodes.

 

Bekijk de beoordelingscriteria

 

Partner worden?

Veel organisaties zijn al betrokken bij het Beweeg- en Sportakkoord. De drie thema’s worden de komende tijd gezamenlijk verder uitgewerkt en we vertalen de ambities naar activiteiten. Heeft jouw organisatie ook ambities op het gebied van sport en bewegen en/of wil je meedenken? Dan ben je van harte uitgenodigd om aan te sluiten bij het Lokale Beweeg- en Sportakkoord.

 

Meer informatie

Wil je meer informatie over het aansluiten bij het lokale Beweeg- en Sportakkoord of over het aanvragen van een subsidie? Neem dan contact op met Ilona Slump, Coördinator Sport & Preventie, via islump@teamsportservice.nl.