Hoofdcontent

QR-FIT

De zon schittert op de parken in Schiedam en mensen komen massaal weer naar buiten. Ben jij klaar om hetzelfde te doen? Dankzij de beweegroutes van QR-FIT kom je in beweging en geniet je van de buitenlucht.

 

Benieuwd hoe het werkt?
Door Schiedam Oost staan paaltjes met QR-codes verspreid. Deze codes vormen samen een beweegroute die je terugvindt in de gratis te gebruiken QR-FIT app. Langs deze routes kun je wandelen of hardlopen. Door een code op een van de palen te scannen krijg je een oefening die je op je eigen niveau kunt uitvoeren. Of je nu een beginnende sporter bent of een expert in bewegen, QR-FIT heeft de perfecte workout voor iedereen.

Dankzij QR-FIT beweeg je gratis in de openbare ruimte wanneer het jou uitkomt. Bekijk gemeente Schiedam eens vanaf een andere kant en beweeg lekker in de buitenlucht. De oefeningen wisselen elke 24 uur, dus je zult je nooit vervelen.

 

Benieuwd geworden naar de splinternieuwe beweegroute?
Op vrijdag 17 maart om 13.00 uur wordt de QR-FIT route officieel geopend door de wethouder. De leerlingen van de basisscholen De Paperklip en Kaleidoscoop zullen ook deelnemen aan dit openingsevent. Hierbij de uitnodiging aan jou! Tijdens de feestelijke opening van deze nieuwe route is jong en oud welkom om mee te bewegen. Deelnemen aan het openingsevenement van deze beweegroute is niet alleen heel gezellig, het is ook nog eens gratis. Kom jij ook ervaren hoe het is?

 

In het kort
Datum: 17 maart 2023
Tijd: 13.00 uur
Locatie: Naast Het Schieveldje (Stationsstraat, Schiedam)
Afstand: De korte route van 2,1km wordt (gedeeltelijk) gelopen
Nodig: telefoon met QR-FIT app en makkelijk zittende kleding

 

Bekijk hier een video over de QR-FIT route in Schiedam.