Hoofdcontent

Opening QR-FIT route

Op vrijdag 17 maart is de QR-FIT route officieel geopend door wethouder Doğukan Ergin. Hij onthulde het informatiebord op de Stationstraat met daarop de beweegroutes door Schiedam Oost. Uiteraard deed de sportieve wethouder vol overgave mee met de oefeningen van QR-FIT én een fanatiek partijtje voetbal op Krajicek Playground Het Schieveldje.

 

Leerlingen en begeleiders van basisscholen de Paperklip en Kaleidoscoop waren enthousiaste deelnemers tijdens dit bruisende openingsevent. Op diverse plekken op de route waren de sportregisseur van gemeente Schiedam, beweegcoaches van Team Sportservice Schiedam en sportcoaches van De Betrokken Spartaan aanwezig.

 

Er is een QR-FIT route van 2,1 km en een route van 4,5km. Langs deze routes kun je wandelen of hardlopen. Op diverse plekken langs de route staan plaatjes met daarop een QR-code. Door een code te scannen met de QR-FIT app op je telefoon, krijg je een oefening die je op je eigen niveau kunt uitvoeren. Of je nu een beginnende sporter bent of een expert in bewegen. De oefeningen wisselen elke 24 uur, dus je zult je nooit vervelen.