Hoofdcontent

Maak kennis met Peter

Hi Schiedammers,

Ik ben Peter Clijnk en ben per 1 april 2023 bij Team Sportservice Schiedam begonnen als communicatiemedewerker. Ik ben zelf een enorm groot fan van sport. Mijn gehele opleiding stond zelfs in het teken van sport. Met als absoluut hoogtepunt mijn afstudeeropdracht bij La Vuelta Holanda. Eén van de grootste wielerrondes ter wereld ging vorig jaar van start in Nederland en ik heb hierbij de online communicatie gedaan. Natuurlijk een onvergetelijke ervaring die ik niet meer zal vergeten. Ik ben blij dat ik vanaf nu dagelijks met mijn grootste hobby sport bezig kan zijn. 

Zelf sport ik gemiddeld 5 keer per week en vind ik het leuk om veel verschillende sporten te volgen. Sinds mijn achtste doe ik aan voetbal en daardoor heb ik op jonge leeftijd de positieve effecten van sport ervaren. Sport is voor mij echt een uitlaatklep na een dag hard werken en zorgt ervoor dat ik goed in mijn vel zit. Daarom probeer ik mensen in het dagelijks leven te stimuleren om meer te gaan sporten en bewegen. 

Dat mensen voldoende sporten & bewegen is natuurlijk ontzettend belangrijk. Ik ben dan ook van mening dat dit voor iedereen toegankelijk moet zijn. Als communicatiemedewerker kijk ik ernaar uit om hier door middel van verschillende communicatiemiddelen, zoals foto’s, video’s, flyers en persberichten een bijdrage aan te leveren én zo het bewustzijn over de essentie van sporten & bewegen te vergroten. Je kunt mij bereiken op pclijnk@teamsportservice.nl