Hoofdcontent

Maak kennis met de fitnesstoestellen

Van het Faassenplein

Langs het beweegparcours op de parkstrook tussen de Botter en het Faassenplein zijn zes nieuwe fitnesstoestellen geplaatst. Net als aan de Maasboulevard en de Noorderweg is het mogelijk om hier buiten te sporten en bewegen door gebruik te maken van de fitnesstoestellen. 

Zes fitnesstoestellen
De fitnesstoestellen zijn gratis te gebruiken door iedereen. De fitnesstoestellen bedienen het gehele lichaam en op elk toestel staat een instructie met hoe je het gebruikt. 

Gratis introductielessen
Wie onder begeleiding kennis wil maken met de fitnesstoestellen, is welkom om aan te sluiten bij één of meerdere introductielessen. Tijdens deze lessen legt een professionele trainer van Ambition Personal Training uit hoe je de fitnesstoestellen gebruikt voor een goede krachttraining. Ook helpt de trainer bij het uitvoeren van de oefeningen. Deelname is gratis en aanmelden is niet nodig. 

De introductielessen worden gegeven op: 
woensdag 12 juni van 18.30 tot 19.30 uur
woensdag 19 juni van 18.30 tot 19.30 uur
woensdag 26 juni van 18.30 tot 19.30 uur
woensdag 3 juli van 18.30 tot 19.30 uur

Bekijk de uitnodiging

Foto: OpenSports

Multifunctioneel speelveld
Het beweegparcours op de parktstrook tussen de Botter en het Faassenplein bestond eerder uit natuurlijke elementen, zoals boomstammen, platte keien en speel- en hangtoestellen. Met de toevoeging van de zes fitnesstoestellen, is het beweegparcours omgevormd tot een multifunctioneel speelveld.