Hoofdcontent

Even voorstellen: Geertje

Hi Schiedammers,

Mijn naam is Geertje Bijleveld en ik ben per 1 januari 2023 verenigingsadviseur bij Team Sportservice in Schiedam. Ik heb een achtergrond in bestuurskunde met een specialisatie in sportbeleid. Daarom ben ik ontzettend blij dat ik mij in mijn werk mag bezighouden met sport!

Juist de maatschappelijke waarde van sport heeft mij altijd erg getrokken. Die waarde vind je bij uitstek in verenigingen. Mensen komen er samen vanwege een gedeelde passie, werken aan hun gezondheid en maken nieuwe vrienden. Daarnaast moet je het in een vereniging samen doen. Dat vind ik een mooi gegeven.

 

Van jongs af aan heb ik me in verschillende verenigingen en sporten begeven, van een hele kleine hockeyclub met slechts één damesteam tot een grote met ruim 35 en van een studentenvoetbalvereniging waar ieder jaar het bestuur wisselt tot een commerciële skischool. Iedere club heeft zijn eigen identiteit. In mijn rol als verenigingsadviseur leer ik graag jouw vereniging kennen. Samen zoeken we de passende ondersteuning om een toekomstbestendige, maar vooral hele leuke, gezellige en sportieve vereniging te worden of blijven!

 

Benieuwd hoe ik jou op weg kan helpen? Mail dan naar gbijleveld@teamsportservice.nl