Hoofdcontent

Merle

Merle Vrooijink is de Beweegcoach Gezondheid van de gemeente Schiedam. Het is haar doel om zoveel mogelijk Schiedammers te inspireren en te helpen om gezonder & fitter te worden. Als bewegingswetenschapper en toekomstig leefstijlcoach kan zij je veel vertellen over de kennis en kunde op het gebied van bewegen en leefstijl.

 

“In Schiedam hoop ik samen met inwoners en externe partners, zowel een omgeving als een cultuur te creëren die uitlokt tot een gezonde leefstijl en die ervoor zorgt dat er meer mensen in beweging komen.”

Merle is in haar rol als Beweegcoach Gezondheid onder andere verantwoordelijk voor het project Bewegen op Recept. Hierbij zorgt zij ervoor dat het voor Schiedammers met een chronische ziekte, zoals diabetes, COPD of hart- en vaatziekten, senioren met fysieke problematiek óf mensen met overgewicht mogelijk is om een recept voorgeschreven te krijgen. En vervolgens bij een passende sportaanbieder aan de slag te gaan.

Benieuwd wat Merle voor je kan betekenen? Of kom je in aanmerking voor Bewegen op Recept? Neem dan contact met haar op via mvrooijink@teamsportservice.nl of 06-27305775.