Hoofdcontent

Clubondersteuning

Onze clubondersteuner Marc Bos-Rongen weet wat er speelt bij verenigingen, op de clubhuizen en de velden. De clubondersteuner adviseert en ondersteunt sportverenigingen en maatschappelijke organisaties (die actief zijn met bewegen en sport) bij vragen over uitvoering en beleid. Hierbij kun je denken aan nieuw aanbod en doelgroepen, accommodatievraagstukken, werving vrijwilligers, verduurzaming, veilig sportklimaat, subsidies, etc. De club ondersteuner is het eerste aanspreekpunt voor deze organisaties met als doel de inwoners van Schiedam meer te laten bewegen.

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief clubondersteuning

 

Breedtesport draagt bij aan het creëren van een gezonde en vitale samenleving en geldt als een echte ontmoetingsplek. Het is ook een plek waar de basis tot een leven lang bewegen wordt gelegd. Maar de breedtesport kent ook veel uitdagingen. Uitdagingen die wij graag samen met jou aanpakken.

Marc 

Marc Bos-Rongen werkt voor Team Sportservice Schiedam als clubondersteuner. Door zijn jarenlange ervaring als clubondersteuner op verschillende thema's, zoals kader, mvv, postieve sportcultuur, ledenwerving/behoud en vrijwilligers kan hij jouw vereniging goed helpen. Wat je vraag ook is, Marc kijkt samen met jou wat de beste oplossing is. Benieuwd naar de mogelijkheden? Of heb je een vraag? Neem dan contact met hem op via mbosrongen@teamsportservice.nl of 06-55008857.